Veelgestelde vragen

3
Verfijn het onderwerp
3
Verfijn het onderwerp
3
Verfijn het onderwerp
terug
Over mijn verzekering
4
Wat is uw vraag over 'Voorwaarden'?
terug
Voorwaarden
 • Wat zijn distributiekosten? En waarom moet ik die betalen?

  We omschrijven hieronder twee situaties.

  1. Wilt u een nieuwe uitvaartverzekering afsluiten? Dit is bij Yarden niet meer mogelijk. U kunt voor een nieuwe verzekering bij DELA terecht. Bekijk welke DELA uitvaartverzekering het beste bij u past, bereken direct de premie en sluit vervolgens gemakkelijk online een verzekering af.
  De distributiekosten zijn kosten voor het verwerken van de verzekeringsaanvraag en gelden per polis. De hoogte van de distributiekosten bij DELA zijn afhankelijk van hoe u de verzekering afsluit. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch of via onze website. In het kostenoverzicht van DELA vindt u een overzicht van de verschillende distributiekosten per manier van afsluiten.

  2. Is uw kind gratis meeverzekerd op uw polis? Deze verzekering vervalt als uw kind 18 of 21 jaar is. U ontvangt voor die tijd een brief of u de gratis polis eventueel kan omzetten in een Yarden polis waarvoor u premie gaat betalen. Of dit mogelijk is hangt af van de Yarden polisvoorwaarden. Neem bij vragen telefonisch contact op met onze Yarden klantenservice via: 040-232 21 22.
  Bij het omzetten van de polis worden distrubiekosten in rekening gebracht. Deze distributiekosten bedragen €59 en zijn eenmalige kosten voor de administratieve afhandeling, het opmaken en verstrekken van de uitvaartverzekering. De distributiekosten worden over de gehele premielooptijd verspreidt. Lees meer over de distributiekosten in ons dienstverleningsdocument.

 • Hoe werkt de kostenstijging?
 • Wat zijn de acceptatievoorwaarden?