Gouden Oor Erkenning

Sinds juli 2013 bezit Yarden de Gouden Oor Erkenning. Deze certificering is een bewijs dat we echt luisteren naar onze klanten en effectief handelen op basis van hun feedback. We zijn dan ook erg trots op deze onafhankelijke onderscheiding.

Uw feedback centraal

Ons belangrijkste doel is om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het afscheid van een dierbare. Daarnaast geven we u idee├źn voor uw eigen uitvaart en helpen we uw nabestaanden als dat nodig is. Dit begint bij luisteren. Daarom past de stichting Gouden Oor perfect bij Yarden.

Wat doet Gouden Oor precies?

Stichting Gouden Oor stimuleert organisaties maximaal te luisteren naar en gehoor te geven aan klanten. Aan de hand van een jaarlijkse toetsing bepaalt Gouden Oor of een organisatie aan de strenge kwaliteitseisen voldoet om de Erkenning te krijgen.

Vertel ons wat u van ons vindt

Heeft u een vraag of opmerking over onze dienstverlening? Vertel het ons via het contactformulier. Kies dan de categorie 'klacht of compliment'.

feedback insturen


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

Bel gratis 0800 1292
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 20.00 uur,
Zaterdag: 8.00 - 17.00 uur.

Bel mij terug

WebChat

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Uitvaartverzekeringen

Een Yarden uitvaartverzekering biedt vele voordelen. Zoals de scherpe premie, heldere voorwaarden, eenvoudige medische acceptatie en 10% voordeel bij Yarden uitvaartzorg.

Lees meer over onze uitvaartverzekering