"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Maatschappelijk betrokken

Het helpen van mensen op een kwetsbaar moment, zien wij als onze maatschappelijke taak. Daarom werken wij samen met goede doelen en andere organisaties uit de samenleving. We staan midden in de maatschappij en willen een rol spelen in het leven van onze klanten.

Yarden werkt samen met onder andere:

Leger des Heils

Het weggeven van de kleren van een overleden dierbare is een emotioneel moment. Omdat we er ook voor u willen zijn op dat moment, werken we samen met het Leger des Heils. Zo krijgt de kleding van uw overleden dierbare een nieuwe bestemming. Op onze locaties staan inzamelboxen waarin u kleding kunt geven voor mensen in nood.

Praten over verlies

Wij ondersteunen vrijwilligersorganisatie Humanitas met de rouwchat Praten over verlies. Iedereen kan hier online dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur terecht om te praten over verlies en rouw.

Vrijwilligers

Meer dan 200 vrijwilligers zetten zich in om mensen te helpen en ondersteunen voor, tijdens en na de uitvaart.

Vereniging

Yarden is een vereniging met meer dan 130 bijeenkomsten per jaar door het hele land verspreid. Jaarlijks bezoeken bijna 12.000 mensen deze bijeenkomsten.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer