"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Steun het Leger des Heils, geef kleding

Het weggeven van de kleren van een overleden dierbare is een emotioneel moment. Omdat we er ook dan voor u willen zijn, werken we samen met het Leger des Heils.

Het Leger des Heils zamelt al 125 jaar kleding in voor mensen in nood. De kleding van uw overleden dierbare krijgt zo een nieuwe bestemming. De kleren die u geeft, gaan naar mensen die het hard nodig hebben in Nederland of in het buitenland.

Kleding voor mensen in nood

In de tweedehands kledingwinkels van Leger des Heils ReShare krijgen mensen in nood gratis kleding. Daarnaast wordt een gedeelte van de kleding verkocht. Met geld dat daarmee wordt verdiend, steunt het Leger des Heils tienermoeders, jeugdzorg of daklozen. Ook bij u in de buurt.

Schenk uw kleding

Het Leger des Heils zorgt voor mensen die het minder hebben. Door kleding te hergebruiken hoeft er minder nieuwe kleding gemaakt te worden. Ook wordt er dan minder herbruikbare kleding weggegooid. Zo werken we samen aan een betere wereld.

Werk

Over werk gesproken, het Leger des Heils biedt door kledinginzameling bijna 200 werkplaatsen aan mensen die aan de zijlijn van onze maatschappij staan. Zij dragen op deze manier ook bij.

Hoe geeft u kleding?

Breng uw kleding bij de dichtstbijzijnde inzamelbox of vestiging van het Leger des Heils, of naar een crematorium of uitvaartcentrum van Yarden.

Geeft u liever geld?

Heeft u geen kleding of vindt u het moeilijk kleding te schenken, maar u wilt toch iets doen voor het Leger des Heils? Doe dan een gift op IBAN NL12RABO00141153075 t.n.v. ReShare Kledinghergebruik.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Waardig afscheid nemen met kaarslicht

Vereniging Yarden

De vrijwilligers van Vereniging Yarden zetten zich met hart en ziel in om mensen voor, tijdens en na de uitvaart te steunen. Meer weten over onze vereniging of zelf vrijwilliger worden?

Lees meer