"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

Klanttevredenheid

Onze dienstverlening draait om u en we hanteren strenge kwaliteitsnormen voor alles wat we doen. We luisteren naar onze klanten en gebruiken uw reactie(s) om onze dienstverlening continu te verbeteren. Dat ziet u terug in onze begrijpelijke diensten en producten op maat.

Klanttevredenheidsonderzoek

Elk jaar doet het Verbond van Verzekeraars een groot tevredenheidsonderzoek onder klanten van 24 levensverzekeraars. In 2014 werd onze dienstverlening gemiddeld met een 7,1 beoordeeld.

Verzekeraars in Beeld

Hoe u onze dienstverlening ervaart vinden wij belangrijk. Daarom nemen wij deel aan de Klantmonitor, een onderzoek naar klanttevredenheid en voortaan genaamd Verzekeraars in Beeld. De resultaten uit dit onderzoek delen wij natuurlijk ook graag met u.

Meer over het onderzoek

Met uw mening verbeteren wij onze diensten

Wilt u ook uw mening geven over onze dienstverlening, zodat wij onze service en diensten daarmee kunnen verbeteren? Dit kan via Trustpilot; een onafhankelijke website waar consumenten de dienstverlening en klantenservice van organisaties kunnen beoordelen.

Gouden Oor Erkenning

Bij Yarden luisteren we echt naar u. Daar hebben we in 2013 zelfs een onafhankelijke onderscheiding voor gekregen; de Gouden Oor Erkenning. Deze certificering is een bewijs dat we echt luisteren naar onze klanten en effectief handelen op basis van hun reactie(s). We zijn hier erg trots op en doen er alles aan om onszelf continu te blijven verbeteren. Meer daarover leest u op onze pagina klantsignalen.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

We zijn dagelijks geopend van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Bel mij terug

WebChat

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Uitvaartverzekeringen

Een Yarden uitvaartverzekering biedt vele voordelen. Zoals de scherpe premie, heldere voorwaarden, eenvoudige medische acceptatie en 10% voordeel bij Yarden uitvaartzorg.

Lees meer over onze uitvaartverzekering

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur