Goodbyes® herinneringsbox

Het nieuwe concept Goodbyes® is een alternatief voor het traditionele condoleanceregister. Bezoekers van de plechtigheid kunnen in alle rust een mooie wens of herinnering schrijven op een kaartje en dit achterlaten in de herinneringsbox. Na de plechtigheid kunnen nabestaanden de duurzame box aanvullen met tastbare herinneringen aan de overledene.

Lange rijen, handen schudden en zoeken naar de juiste woorden: uit onderzoek van Yarden blijkt dat veel mensen het moment van condoleren tijdens een uitvaart als ongemakkelijk en soms lastig ervaren. Het kan best moeilijk zijn om tijdens dit moment je gevoelens te uiten en je hart te laten spreken. Daarnaast biedt het traditionele condoleanceregister weinig ruimte om gevoelens en medeleven te uiten. Daarom omarmt Yarden het nieuwe concept Goodbyes®, een mooi en modern alternatief voor het traditionele condoleanceregister.

Vrouw leest een boek over vaders

Goodbyes Box

Wat is Goodbyes®?

Goodbyes® bestaat uit een herinneringsbox met bijbehorende kaartjes die tijdens het condoleren op een rustige plek in de condoleanceruimte staat. Bezoekers hoeven niet meer in de rij te staan voor het condoleanceregister, maar kunnen in alle rust en anonimiteit een mooie wens of herinnering op de fraai vormgegeven kaartjes achterlaten. De kaartjes worden verzameld in de duurzame herinneringsbox voor nabestaanden. Voor hen is het heel fijn om deze box vol troostende herinneringen er thuis af en toe bij te pakken en de boodschappen nog eens rustig door te lezen.

Na de plechtigheid kunnen nabestaanden de duurzame box aanvullen met tastbare herinneringen aan het afscheid en persoonlijke spullen van hun overleden geliefde. De Goodbyes® herinneringsbox biedt nabestaanden een vaste plek om kostbare herinneringen voor lange tijd te bewaren.

Een goed afscheid helpt je verder

Yarden zet zich in voor dit mooie alternatief, om zo nabestaanden meer keuzes te geven voor een goed afscheid. Met de Goodbyes® herinneringsbox bieden we nabestaanden een alternatief voor een condoleanceregister, waarmee ze de mooie herinneringen aan hun overleden dierbaren kunnen koesteren, op hun eigen manier.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen

Spiritueel afscheid in de natuur

Inspiratie voor een mooi afscheid

Inspiratie opdoen voor uw uitvaart? Lees meer over bijzondere uitvaarten die we hebben georganiseerd, persoonlijke uitvaartthema's en rouwrituelen.

Lees meer