"Ik had geen idee dat een uitvaart


zo'n inspirerend afscheid kon zijn"

"Ik had geen idee dat een uitvaart


zo'n inspirerend afscheid kon zijn"

Yarden Uitvaartwinkel Amstelveen

Geeft u uw eigen afscheid of die van een overleden dierbare een persoonlijke invulling? De uitvaartmogelijkheden zijn toegenomen. Met al uw vragen over uitvaarten kunt u terecht in onze uitvaartwinkel in Amstelveen. Zonder afspraak en de sfeer is informeel.

Uitvaartwinkel regio Amsterdam

U kunt bij ons terecht om uw uitvaartwensen te bespreken. Laat u inspireren voor een uitvaart met een persoonlijke invulling. Wij helpen u graag op het gebied van:

Lezen over de dood, rouw, verlies, afscheid

Aan onze leestafel vindt u boeken over rouw, verlies, verwerking en rouwgedichten. Neem een kop koffie of thee en ga er gerust even goed voor zitten.

Rouwdrukwerk

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor rouwkaarten, rouwbrieven of een advertentie? Wij kunnen u alles vertellen over ontwerp, materiaal, oplage, bijzondere toevoegingen als een tekening of gedicht en meer. U kunt drukwerk ook ophalen in Yarden Uitvaartwinkel Amstelveen.

Grafsteen en asbestemming

In Yarden Uitvaartwinkel Amstelveen kunt u inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld een grafsteen, een urn, de asbestemming, assieraden en andere gedenksieraden of nagedachtenisvormen.

Uitvaartwensen

Wilt u uw uitvaartwensen vastleggen of bespreken? Het vastleggen van uw uitvaartwensen is voor uw nabestaanden prettig zodat zij invulling kunnen geven aan uw wensen. Onze medewerkers weten waar u aan moet denken en helpen u graag om uw uitvaartwensen vast te leggen.

Uitvaartkunst tentoonstelling

Onze etalage wordt 4 keer per jaar opnieuw ingericht. Steeds weer met bijzondere artikelen in de uitvaart. Denk aan design kisten, gedenkobjecten, uitvaartkunst en meer. Ook nodigen wij soms kunstenaars uit die speciale uitvaart- of gedenkproducten maken om de etalage in te richten.

Nabestaanden komen meestal naar de uitvaartwinkel om het rouwdrukwerk op te halen. Ze kunnen dan meteen met al hun vragen bij ons terecht. Zo kwam er pasgeleden een man de urn met de as van een dierbare ophalen. Hij keek me recht in m'n ogen en zei: “Meid, nu is alles pas echt rond. Het is goed zo. Nu kan ik beginnen om mijn leven weer op te pakken. Wat fijn dat je dit voor mij verzorgd hebt. Ik ben op zo'n moment erg blij dat een nabestaande onze diensten postief ervaart, ondanks een moeilijke periode. Door die betrokkenheid bij de nabestaanden halen we veel voldoening uit ons werk, met verdrietige maar ook mooie momenten.

Shirley van de Lee

Medewerker Uitvaartwinkel Amstelveen


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Stel ze gerust aan onze virtuele assistent of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Yarden uitvaartwinkel

Bezoekinformatie

Yarden uitvaartwinkel Amstelveen
Amsterdamseweg 182 – 184
1182 HL Amstelveen
T 088 927 2201

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur