"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

"Het is onze missie om een goed en waardig afscheid


voor iedereen bereikbaar te maken"

Yarden: werk met betekenis

Yarden staat voor goed werkgeverschap. Want, als medewerkers met plezier het beste uit zichzelf halen, profiteren klanten daar ook van. Voor de 6e keer op rij is Yarden gecertificeerd als Top Employer. Yarden biedt prima arbeidsomstandigheden en personeel kan zich optimaal ontwikkelen.

Medewerkers van Yarden kunnen rekenen op werk vol betekenis en prima werkomstandigheden. Er is veel focus op persoonlijke ontwikkeling. Zo kunnen alle medewerkers gebruikmaken van een studiekostenregeling voor opleiding en training. Ook wordt regelmatig de tevredenheid van de medewerkers gemeten. Hieronder 2 Yarden-medewerkers aan het woord. Hoe vinden zij het om bij Yarden te werken?

Janet de Vries, locatiemanager

Janet is locatiemanager van yardenhuis van Heerenveen en uitvaartcentrum De Schans. Ze startte in 2010 met de opleiding tot uitvaartverzorger, een volgens haar 'natuurlijke stap' na 20 jaar werken in de hulpverlening.

"Het begeleiden van mensen in heftige situaties was niet nieuw voor mij, net zomin als omgaan met de dood. Ruim 5 jaar werkte ik vol toewijding als uitvaartverzorger. Ik leerde Yarden goed kennen, zeker toen ik ook interne trainer werd. Tweënhalf jaar geleden kwam de vacature van locatiemanager op mijn pad. Nu stuur ik een team van 12 mensen aan."

Gastvrijheid is enorm belangrijk

Volgens Janet neemt Yarden zijn mensen serieus en herkent de organisatie de kwaliteiten van mensen. "Bij Yarden heb ik de kans gekregen om mij verder te ontwikkelen. Ik maakte de stap van uitvaartverzorger naar locatiemanager en volg nu een Management Development-traject. Met die kennis kan ik verder groeien. Ik voel me thuis bij Yarden."

Lees blog van Janet

Christiaan Koopman, tactisch inkoper

Christiaan Koopman houdt zich als tactisch inkoper bij Yarden bezig met de contractuele kant van aankopen: van doodskisten tot vastgoed, van softwarepakketten tot voedingsmiddelen. Hij werkt nu een halfjaar bij Yarden en zegt 'in zijn hum' te zijn als hij in zijn werk uitdagingen ziet en voelt.

"Ik houd ervan om dingen efficiënter te maken en dat is goed voor onze klanten. Zodra ik aangeef dat we iets volgens mij beter kunnen doen, wordt er bij Yarden naar me geluisterd en gezocht naar een oplossing. Dat geeft het gevoel dat je mag meedenken."

Bij Yarden wordt er naar me geluisterd

Christiaan: "Ik voel me heel betrokken bij Yarden. Het is een bijzonder bedrijf dat zich onderscheidt in de uitvaartbranche. De commercials waarin we de dood bespreekbaar maken, die spreken me aan. De arbeidsvoorwaarden zijn prima. Een prachtige regeling vind ik het onbeperkt rouwverlof voor wie dat nodig heeft. Je kunt weer aan het werk als jij daaraan toe bent. Dat laat zien dat onze missie 'Een goed afscheid helpt je verder' ook voor eigen medewerkers geldt.

Lees blog van Christiaan


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Heeft u vragen?

Kijk eens op de pagina veelgestelde vragen. Hier hebben we voor u een selectie van vragen over diverse onderwerpen verzameld en beantwoord.

Veelgestelde vragen