Verzeker u ook van een goed afscheid:

U heeft al een uitvaartverzekering vanaf € 1,99 per maand.

Verzeker u ook van een goed afscheid:

U heeft al een uitvaartverzekering vanaf € 1,99 per maand.

Uitvaartverzekering bijverzekeren

Bij Yarden kunt u niet bijverzekeren. U kunt namelijk heel eenvoudig, wanneer u wilt en hoe vaak u wilt uw verzekerd bedrag verhogen. U kunt zelfs ook verlagen. De kosten van een uitvaart worden steeds hoger. Het is daarom goed om iedere 2 tot 5 jaar te controleren of het verzekerd bedrag van uw uitvaartverzekering nog voldoende is voor het afscheid dat u in gedachte heeft.

Uw gezinssituatie of uw uitvaartwensen kunnen veranderen. Het kunnen allemaal redenen zijn het verzekerd bedrag van uw uitvaartverzekering te verhogen. Dit kan eenvoudig bij de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden.

Wanneer u denkt dat het verzekerd bedrag van uw uitvaartverzekering niet langer genoeg is voor uw uitvaartwensen of gezinssituatie, kunt u gemakkelijk verhogen. Dat is 1 van de voordelen van de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering.

Verzekerd bedrag verhogen

Het verhogen van het verzekerde bedrag kan in ‘stappen’ van € 500 tot maximaal een verzekerd bedrag van € 20.000. Voor de acceptatie van deze wijziging beantwoordt u 3 korte gezondheidsvragen. De verhoging van het verzekerd bedrag gaat per direct in. Uw premie stijgt ook. Deze premiewijziging wordt doorgevoerd per de eerstvolgende dat u premie moet betalen. De looptijd en start-/einddatum van uw verzekering blijven ongewijzigd.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering: flexibel

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering beweegt moeiteloos met u mee, uw hele leven. Gedurende de premielooptijd kunt u eenvoudig:

  • tussentijds samenstelling en verzekerd bedrag verhogen (tot een maximum van € 20.000) of verlagen (tot minimumbedrag van € 500)
  • u kunt indexatie naar keuze aan- of uitzetten. Als u indexatie ‘aan’ heeft staan, indexeren wij uw verzekerd bedrag en premie jaarlijks
  • kinderen tot 21 jaar gratis meeverzelerd

Premie verhogen

Wilt u het verzekerd bedrag van uw uitvaartpolis verhogen of verlagen? Neem contact op met de klantenservice van Yarden, via 085 029 4800.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

We zijn dagelijks geopend van 8.00 - 21.00 uur.

Bel gratis 0800 1292

Bel mij terug

WebChat

Online kosten van uitvaart uitzoeken

Wat kost een uitvaart?

Wist u dat een uitvaart al gauw € 8.000 kost? Bereken aan de hand van een eenvoudige wensenlijst wat een uitvaart kost.

Wat kost een uitvaart?

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Behoefte aan informatie?

Neem gratis contact met ons op:

0800 1292
Maandag t/m zondag van 8.00 tot 21.00 uur
Bel mij terug08.00-21.00 (ma t/m zo)
Chat online08.00-21.00 (ma t/m zo)

WhatsApp met ons08.00-21.00 uur (ma t/m zo)

Behoefte aan advies?

Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek

Adviseur Yarden
Onafhankelijke adviseur