Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Uitvaartverzekering bijverzekeren

Bij Yarden kunt u niet bijverzekeren. U kunt namelijk heel eenvoudig, wanneer u wilt en hoe vaak u wilt uw verzekerd bedrag verhogen. U kunt zelfs ook verlagen. De kosten van een uitvaart worden steeds hoger. Het is daarom goed om iedere 2 tot 5 jaar te controleren of het verzekerd bedrag van uw uitvaartverzekering nog voldoende is voor het afscheid dat u in gedachte heeft.

Uw gezinssituatie of uw uitvaartwensen kunnen veranderen. Het kunnen allemaal redenen zijn het verzekerd bedrag van uw uitvaartverzekering te verhogen. Dit kan eenvoudig bij de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden.

Wanneer u denkt dat het verzekerd bedrag van uw uitvaartverzekering niet langer genoeg is voor uw uitvaartwensen of gezinssituatie, kunt u gemakkelijk verhogen. Dat is 1 van de voordelen van de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering.

Verzekerd bedrag verhogen

Het verhogen van het verzekerde bedrag kan in ‘stappen’ van € 500 tot maximaal een verzekerd bedrag van € 20.000. Voor de acceptatie van deze wijziging beantwoordt u 3 korte gezondheidsvragen. De verhoging van het verzekerd bedrag gaat per direct in. Uw premie stijgt ook. Deze premiewijziging wordt doorgevoerd per de eerstvolgende dat u premie moet betalen. De looptijd en start-/einddatum van uw verzekering blijven ongewijzigd.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering: flexibel

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering beweegt moeiteloos met u mee, uw hele leven. Gedurende de premielooptijd kunt u eenvoudig:

  • tussentijds samenstelling en verzekerd bedrag verhogen (tot een maximum van € 20.000) of verlagen (tot minimumbedrag van € 500)
  • indexatie naar keuze aan- of uitzetten. Als u indexatie ‘aan’ heeft staan, indexeren wij uw verzekerd bedrag en premie jaarlijks
  • kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekeren.

Wat is indexatie bij een uitvaartverzekering?

Bekijk onderstaande video voor een korte, heldere uitleg: Premie verhogen

Wilt u het verzekerd bedrag van uw uitvaartpolis verhogen of verlagen? Neem contact op met de klantenservice van Yarden, via 0800 1292.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

Bel gratis 0800 1292
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.

Bel mij terug

Orchidee uitvaart bloemen Yarden

Uitvaartverzekeringen

Een Yarden uitvaartverzekering biedt vele voordelen. Zoals de scherpe premie, heldere voorwaarden en 10% voordeel bij Yarden uitvaartzorg.

Lees meer over onze uitvaartverzekering