"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

Verzekeringen van Yarden

Op deze pagina vindt u de voorwaarden en overeenkomsten van uitvaartverzekeringen van Yarden.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is het laatste verzekeringsproduct van Yarden. Een uitvaartverzekering met een lage maandpremie, waarbij u het verzekerd bedrag tijdens de looptijd kunt aanpassen. Ook is het mogelijk het verzekerd bedrag jaarlijks te indexeren. Kinderen tot 21 jaar zijn (gratis) mee te verzekeren. Deze uitvaartverzekering kent oude en nieuwe voorwaarden.

MEER INFORMATIE

Oudere uitvaartverzekeringen

Vanaf 2006 heeft Yarden ook andere uitvaartverzekeringen aangeboden, zoals:

  • Yarden Uitvaart op Maat
  • UitvaartKeuze
  • UitvaartNaarWens
  • Uitvaart Compleet Verzekering
  • Pakketpolis

Heeft u een polis van een van deze uitvaartverzekeringen? Hieronder vindt u informatie en de algemene voorwaarden van deze producten.

Heeft u een uitvaartverzekering afgesloten voor 2006, dan vindt u de voorwaarden en meer informatie hierover in dit overzicht.

Yarden Uitvaart op Maat verzekering

Heeft u een YUM verzekering bij Yarden? Dan kunt u nog steeds het verzekerd bedrag van uw verzekering aanpassen, mits u nog premie betaalt. Bekijk hieronder de productwijzer en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering.

UitvaartKeuze verzekering

Heeft u een UitvaartKeuze verzekering bij Yarden? Dan kunt u nog steeds het verzekerd bedrag van uw verzekering aanpassen, mits u nog premie betaalt. Bekijk hieronder de productwijzer en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering.

Yarden Uitvaartverzekering

Heeft u tussen 2006 en 2012 een Yarden Uitvaartverzekering afgesloten bij Yarden? Bekijk hieronder de algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering. Het is een natura-sommenverzekering met een verzekerd bedrag en een vaste premie. Het verzekerd bedrag is maximaal flexibel aan te wenden voor dekking van uitvaartgerelateerde kosten. Bekijk hieronder de productwijzer en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering

UitvaartNaarWens verzekering

Heeft u een UitvaartNaarWens uitvaartverzekering? Dan zijn kinderen tot 18 jaar nog steeds gratis meeverzekerd, mits aangemeld. Deze gratis kinderdekking vervalt op de 18e verjaardag van uw kind. Bekijk hieronder de productwijzer en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering.

Uitvaart Compleet Verzekering

De Uitvaart Compleet Verzekering is een verzekering van het voormalige NorthWest. Bekijk hier de productwijzers en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering.

Pakketpolis

Bij een pakketpolis is een pakket aan uitvaartdiensten en -producten verzekerd. Dat betekent dat de uitvaart precies zo wordt uitgevoerd, als in het pakket is vastgelegd. Bij een pakketpolis wordt uw uitvaart uitgevoerd door Yarden of een van de samenwerkingspartners van Yarden.

Uitvaartsparen

Een vorm van banksparen als alternatief voor een uitvaartverzekering, waarbij op een fiscaal gunstige manier vermogen wordt opgebouwd voor een volledig verzorgde uitvaart. Hierbij krijgt u het eindbedrag niet uitgekeerd, maar wordt dit besteed aan een volledig verzorgde uitvaart. Uitvaartsparen is een verzekeringsproduct dat inmiddels niet meer verkrijgbaar is. Bekijk hieronder de algemene voorwaarden van uitvaartsparen.

Contact met Yarden

Heeft u vragen over uw uitvaartverzekering? Bel 040-232 21 22. We zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Verzekeringskaarten (PDF)

De belangrijkste kenmerken van de uitvaartverzekering in 1 overzicht. U ziet eenvoudig wat wel en niet verzekerd is en kunt verzekeringen vergelijken.

Verzekeringskaart: verzekering die geld uitkeert

Bekijk verzekeringskaart

Verzekeringskaart: verzekering waarbij nota's worden ingediend

Bekijk verzekeringskaart

Online kosten van uitvaart uitzoeken

Sluit uw uitvaartverzekering af

Bekijk welke DELA uitvaartverzekering het beste bij u past, bereken direct de premie en sluit vervolgens gemakkelijk online een verzekering af.

Bereken nu uw premie