"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

Verzekeringen van Yarden

Bij Yarden kunt u alleen nog een Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering afsluiten. Dit is een flexibele uitvaartverzekering, waarbij u kunt kiezen uit een uitkering in geld, de rekeningen laten uitbetalen of een combinatie hiervan. Heeft u een verzekering afgesloten voor 26 september 2016? Op deze pagina vindt u een overzicht van de oudere uitvaartverzekeringen van Yarden.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is het huidige verzekeringsproduct van Yarden. Een uitvaartverzekering met een lage maandpremie, waarbij u het verzekerd bedrag tijdens de looptijd kunt aanpassen. Ook is het mogelijk het verzekerd bedrag jaarlijks te indexeren. Kinderen tot 21 jaar zijn (gratis) mee te verzekeren. Deze uitvaartverzekering kent oude en nieuwe voorwaarden. De oude staan op deze pagina en de nieuwe vindt u op de pagina over Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering.

MEER INFORMATIE

Oudere uitvaartverzekeringen

Vanaf 2006 heeft Yarden ook andere uitvaartverzekeringen aangeboden, zoals:

  • Yarden Uitvaart op Maat
  • UitvaartKeuze
  • UitvaartNaarWens
  • Uitvaart Compleet Verzekering

Heeft u een polis van een van deze uitvaartverzekeringen? Hieronder vindt u informatie en de algemene voorwaarden van deze producten.

Heeft u een uitvaartverzekering afgesloten voor 2006, dan vindt u de voorwaarden en meer informatie hierover in dit overzicht.

Yarden Uitvaart op Maat verzekering

Heeft u een YUM verzekering bij Yarden? Dan kunt u nog steeds het verzekerd bedrag van uw verzekering aanpassen, mits u nog premie betaalt. Bekijk hieronder de productwijzer en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering.

UitvaartKeuze verzekering

Heeft u een UitvaartKeuze verzekering bij Yarden? Dan kunt u nog steeds het verzekerd bedrag van uw verzekering aanpassen, mits u nog premie betaalt. Bekijk hieronder de productwijzer en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering.

Yarden Uitvaartverzekering

Heeft u tussen 2006 en 2012 een Yarden Uitvaartverzekering afgesloten bij Yarden? Bekijk hieronder de algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering. Het is een natura-sommenverzekering met een verzekerd bedrag en een vaste premie. Het verzekerd bedrag is maximaal flexibel aan te wenden voor dekking van uitvaartgerelateerde kosten. Bekijk hieronder de productwijzer en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering

UitvaartNaarWens verzekering

Heeft u een UitvaartNaarWens uitvaartverzekering? Dan zijn kinderen tot 18 jaar nog steeds gratis meeverzekerd, mits aangemeld. Deze gratis kinderdekking vervalt op de 18e verjaardag van uw kind. Bekijk hieronder de productwijzer en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering.

Uitvaart Compleet Verzekering

De Uitvaart Compleet Verzekering is een verzekering van het voormalige NorthWest. Bekijk hier de productwijzers en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering.

Contact met Yarden

Heeft u vragen over uw uitvaartverzekering? Bel gratis 0800 1292. We zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 - 17.00 uur.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Verzekeringskaarten (PDF)

De belangrijkste kenmerken van de uitvaartverzekering in 1 overzicht. U ziet eenvoudig wat wel en niet verzekerd is en kunt verzekeringen vergelijken.

Verzekeringskaart: verzekering in geld

Bekijk verzekeringskaart

Verzekeringskaart: verzekering in het laten betalen van de uitvaart

Bekijk verzekeringskaart

Online kosten van uitvaart uitzoeken

Sluit uw verzekering af

Sluit nu gemakkelijk en snel een Yarden uitvaartverzekering af tegen een aantrekkelijke premie.

Bereken nu uw premie