Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Uitvaartverzekering afkopen

Onder bepaalde voorwaarden kunt u uw uitvaartverzekering afkopen (opzeggen). Dat wil zeggen dat u uw verzekering opzegt en een bepaalde opgebouwde waarde krijgt uitgekeerd. Het recht op en de hoogte van deze afkoopwaarde, hangt af van de looptijd van uw verzekering. Als u de verzekering afkoopt, bent u niet meer bij ons verzekerd voor de uitvaart.

  Afkoopwaarde uitvaartverzekering

  Wilt u uw verzekering om de een of andere reden stopzetten? U krijgt niet altijd een bedrag uitgekeerd. Daarom raden wij u aan om eerst bij ons te informeren of u recht heeft op afkoopwaarde en hoogte hiervan. Bekijk in de voorwaarden van uw polis welke voorwaarden er gelden voor het afkopen (stopzetten) van uw verzekering. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 040-232 21 22

  Voorwaarden voor afkopen

   Yarden uitvaartverzekering afkopen?

   Stuur hiervoor (verzekeringnemer) een e-mail naar  klantenserviceyarden@dela.org vanuit een e-mailadres dat bij ons bekend is.

   U kunt als verzekeringnemer ook een schriftelijk verzoek met handtekening sturen naar: DELA, Postbus 522, 5600 AM Eindhoven.

   Benodigde gegevens voor opzegging
   Polisnummer, voornaam, voorletters, achternaam, geboortedatum, volledig adres, gewenste datum opzegging rekening houdend met opzegtermijn, IBAN waarop de eventuele afkoopwaarde moet worden overgemaakt. Let op; is er een afkoopwaarde? Dan hebben wij ook een foto/kopie van ID + bankpas nodig. Uw pasnummer moet u onleesbaar maken en bij de kopie van uw ID moet u uw foto, BSN nummer en documentnummer onzichtbaar maken. 

    Voorwaarden voor de schriftelijke opzegging zijn:

    • Het verzoek om uw verzekeringspolis te beĆ«indigen is ondertekend door de verzekeringnemer, ofwel degene die de uitvaartpolis heeft afgesloten. Vermeld daarbij duidelijk uw polisnummer en telefoonnummer;
    • Voor de opzegtermijn verwijzen we u naar de voorwaarden van uw polis. Deze voorwaarden vindt u in Mijn Yarden.

    Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

    Kunnen wij u helpen?

    Bel 040-232 21 22
    Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.

    Bel mij terug

    Lees meer

    Meer weten over opzeggen? Bekijk de volgende pagina's: