Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Uitvaartverzekering afkopen

Onder bepaalde voorwaarden kunt u uw uitvaartverzekering afkopen (opzeggen). Dat wil zeggen dat u uw verzekering opzegt en een bepaalde opgebouwde waarde krijgt uitgekeerd. Het recht op en de hoogte van deze afkoopwaarde, hangt af van de looptijd van uw verzekering. Als u de verzekering afkoopt, bent u niet meer bij ons verzekerd voor de uitvaart.

  Afkoopwaarde uitvaartverzekering

  Wilt u uw verzekering om de een of andere reden stopzetten? U krijgt niet altijd een bedrag uitgekeerd. Daarom raden wij u aan om eerst bij ons te informeren of u recht heeft op afkoopwaarde en hoogte hiervan. Bekijk in de voorwaarden van uw polis welke voorwaarden er gelden voor het afkopen (stopzetten) van uw verzekering. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 040-232 21 22

  Voorwaarden voor afkopen

   Yarden uitvaartverzekering afkopen?

   Stuur hiervoor (verzekeringnemer) een e-mail naar  klantenserviceyarden@dela.org vanuit een e-mailadres dat bij ons bekend is.

   U kunt als verzekeringnemer ook een schriftelijk verzoek met handtekening sturen naar: DELA, Postbus 522, 5600 AM Eindhoven.

   Benodigde gegevens voor opzegging
   Download hieronder de afkoopverklaring en vul deze in. Stuur deze per e-mail of post naar ons toe, samen met een kopie van uw ID-bewijs en van uw bankpas waarop de eventuele afkoopwaarde moet worden overgemaakt.

   Afkoopverklaring Yarden Uitvaartverzekering

    Voorwaarden voor de schriftelijke opzegging zijn:

    • Het verzoek om uw verzekeringspolis te beĆ«indigen is ondertekend door de verzekeringnemer, ofwel degene die de uitvaartpolis heeft afgesloten. Vermeld daarbij duidelijk uw polisnummer en telefoonnummer;
    • Voor de opzegtermijn verwijzen we u naar de voorwaarden van uw polis. Deze voorwaarden vindt u in Mijn Yarden.

    Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

    Kunnen wij u helpen?

    Bel 040-232 21 22
    Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.

    Bel mij terug

    Lees meer

    Meer weten over opzeggen? Bekijk de volgende pagina's: