"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

"Onze moeder had een uitvaartverzekering afgesloten


Zo kon ze toch nog een beetje voor ons zorgen"

Over Yarden Uitvaart op Maat, Yarden UitvaartKeuze, UitvaartNaarWens, Uitvaart Compleet en Yarden Uitvaartverzekering

Met ingang van 26 september 2016 is Yarden overgegaan op de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. De Yarden Uitvaart op Maat verzekering bieden wij dus niet meer aan. De UitvaartKeuze en UitvaartNaarWens verzekering bieden wij sinds februari 2015 niet meer aan. Hetzelfde geldt voor de Yarden Uitvaartverzekering die van 2006 tot 2012 is aangeboden. De Uitvaart Compleet Verzekering is sinds 1 januari 2016 niet meer beschikbaar. Heeft u een polis van een van deze uitvaartverzekeringen? Hieronder vindt u informatie en de algemene voorwaarden van deze producten.

Yarden Uitvaart op Maat verzekering

Heeft u een YUM verzekering bij Yarden? Dan kunt u nog steeds het verzekerd bedrag van uw verzekering aanpassen, mits u nog premie betaalt. Bekijk hieronder de productwijzer en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering.

UitvaartKeuze verzekering

Heeft u een UitvaartKeuze verzekering bij Yarden? Dan kunt u nog steeds het verzekerd bedrag van uw verzekering aanpassen, mits u nog premie betaalt. Bekijk hieronder de productwijzer en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering.

Yarden Uitvaartverzekering

Heeft u tussen 2006 en 2012 een Yarden Uitvaartverzekering afgesloten bij Yarden? Bekijk hieronder de algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering. Het is een natura-sommenverzekering met een verzekerd bedrag en een vaste premie. Het verzekerd bedrag is maximaal flexibel aan te wenden voor dekking van uitvaartgerelateerde kosten. Bekijk hieronder de productwijzer en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering

UitvaartNaarWens verzekering

Heeft u een UitvaartNaarWens uitvaartverzekering? Dan zijn kinderen tot 18 jaar nog steeds gratis meeverzekerd, mits aangemeld. Deze gratis kinderdekking vervalt op de 18e verjaardag van uw kind. Bekijk hieronder de productwijzer en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering.

Uitvaart Compleet Verzekering

De Uitvaart Compleet Verzekering is een verzekering van het voormalige NorthWest. Bekijk hier de productwijzers en algemene voorwaarden van uw uitvaartverzekering.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is het nieuwe verzekeringsproduct van Yarden. Een uitvaartverzekering met een lage maandpremie, waarbij u het verzekerd bedrag tijdens de looptijd kunt aanpassen. Ook is het mogelijk het verzekerd bedrag jaarlijks te indexeren. Kinderen tot 21 jaar zijn (gratis) mee te verzekeren.

Meer informatie

Contact met Yarden

U kunt met al uw vragen over afscheid bij ons terecht. We zijn dagelijks geopend van 8.00 - 21.00 uur. Bel gratis 0800 1292.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Verzekeringskaarten (PDF)

De belangrijkste kenmerken van de uitvaartverzekering in 1 overzicht. U ziet eenvoudig wat wel en niet verzekerd is en kunt verzekeringen vergelijken.

Verzekeringskaart: verzekering in geld

Bekijk verzekeringskaart

Verzekeringskaart: verzekering in het laten betalen van de uitvaart

Bekijk verzekeringskaart

Online kosten van uitvaart uitzoeken

Sluit uw verzekering af

Sluit nu gemakkelijk en snel een Yarden uitvaartverzekering af tegen een aantrekkelijke premie.

Bereken nu uw premie