Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Verzeker u ook van een goed afscheid:

Geheel vrijblijvend in 3 minuten berekend

Terminaal ziek en uw wensenlijst

Als u niet meer kunt genezen kan het zijn dat u met onverwachte kosten te maken krijgt. Bijvoorbeeld voor aanvullende zorg om langer thuis te blijven wonen wanneer u ziek bent. Of voor onvervulde, laatste wensen zoals uw droomreis of een bijzondere dag samen met familie. Om dit mogelijk te maken keert Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Van Yarden éénmalig een deel van uw verzekerd bedrag, onder bepaalde voorwaarden, eerder uit.

Neem contact op met Yarden

Uw uitvaartverzekering deels vervroegd laten uitkeren

Als voor u het einde van het leven in zicht is en u uw Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering deels vervroegd wilt laten uitkeren, lees dan hieronder aan welke voorwaarden u moet voldoen.

Voorwaarden voor het deels eerder uitkeren van uw verzekerd bedrag

U komt in aanmerking voor het vervroegd uitkeren wanneer:

  • Uw behandelende arts heeft verklaard dat de behandeling gestaakt is en overgegaan wordt tot palliatieve zorg
  • U ervoor gekozen heeft om uw verzekerd bedrag of een deel daarvan te laten uitkeren in geld
  • U maximaal 50% van het verzekerd bedrag in geld laat uitkeren
  • Uw polis langer dan 1 jaar loopt

Maximaal 50%

Een uitvaartverzekering keert doorgaans uit bij overlijden. Toch kunt u bij Yarden een deel van het verzekerd bedrag eerder laten uitkeren. U kunt van het verzekerd bedrag in geld, maximaal 50% vóór uw overlijden laten uitkeren.

Heeft u gekozen voor het vergoeden van de uitvaartkosten? En wilt u een voorschot aanvragen? U kunt het laten vergoeden van de uitvaartkosten aanpassen naar het laten uitkeren in geld. Zo kunt u alsnog gebruik maken van deze mogelijkheid. Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Uw laatste wensen bespreken

Het bespreken van uw uitvaartwensen met uw dierbaren kan rust geven. Zo kennen uw nabestaanden uw persoonlijke wensen voor de uitvaart. Uw uitvaartwensen vastleggen is ook mogelijk. U kunt deze zelf gemakkelijk invullen en vastleggen.


Uitvaart regelen met een uitvaartverzorger

Kunnen wij u helpen?

Bel 040-232 21 22
Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 17.00 uur.

Bel mij terug

Online kosten van uitvaart uitzoeken

Sluit uw uitvaartverzekering af

Bekijk welke DELA uitvaartverzekering het beste bij u past, bereken direct de premie en sluit vervolgens gemakkelijk online een verzekering af.

Bereken nu uw premie