Yarden is er voor u in regio Salland, samen regelen we uw uitvaart

Meer weten over een uitvaart bij u in de regio? Onze uitvaartverzorgers helpen u een goed afscheid mogelijk te maken.

Uitvaart regelen in regio Salland

Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Yarden Uitvaartzorg Salland is er om het afscheid samen met u op een liefdevolle en persoonlijke manier vorm te geven. De wensen van u en de overledene staan centraal bij de uitvaart. Onze uitvaartverzorgers voeren deze uit met groot respect en inlevingsvermogen voor de verbondenheid die er tussen u en de overledene was en is.

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • We kijken of het 'klikt'
  • We bespreken wensen en stellen vragen
  • Schept rust en ruimte 

JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Stel zelf uw uitvaart samen

De kosten van uw uitvaart zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afscheidsdienst die u wenst, of u opgebaard wilt worden en of u een begrafenis of een crematie wilt. Wij denken graag met u mee om u of uw overleden dierbare een mooi afscheid te geven.

BEREKEN DE KOSTEN VAN UW UITVAART

“De warme empathische manier van benaderen heeft ons diep geraakt, zodat wij konden rouwen en herdenken. Een afwisseling van verdriet en toch ook een glimlach. Beide hadden op verschillende momenten een plek, zowel voor, tijdens als daarna.”

Frank 

Uitvaartzorg in regio Salland

Yarden heeft uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen door het hele land dus we zitten altijd bij u in de buurt. Op onze locaties bieden we allerlei mogelijkheden om de ruimtes een persoonlijke sfeer te geven. Onze uitvaartverzorgers helpen u hier graag bij.

Uitgebreide uitvaartmogelijkheden

Yarden Uitvaartzorg Salland kent alle begraafplaatsen, crematoria en andere uitvaartmogelijkheden in de regio Salland, zoals uitvaartcentrum Kranenburg en yardenhuis Steenbrugge. Onze uitvaartverzorgers kunnen u van alles vertellen over deze locaties en leiden u er graag rond. Als u een andere locatie kiest voor uitvaart of opbaring, bijvoorbeeld een plek die u of de overledene dierbaar is, kunnen we dat ook voor u regelen.

Uitvaartverzorgingsgebied Yarden Uitvaartzorg Salland

Yarden Uitvaartzorg Salland verzorgt uitvaarten in:

Broekland Laag Zuthem Olst
Daarle Lettele Raalte
Daarleveen Lierderholthuis Schalkhaar
Diepenveen Luttenberg Veessen
Haarle Marienheem Vorchten
Heeten Marle Wapenveld
Heerde Nijverdal Welsum
Heino Nieuw Heeten Wesepe
Hellendoorn Okkenbroek Wije

Duidelijke afspraken geven u rust

Uw uitvaartverzorger van Yarden Uitvaartzorg Salland maakt in overleg met u de offerte voor de uitvaart op. Zo krijgt u meteen goed inzicht in de kosten en voorkomen we verrassingen. Een duidelijke offerte schept helderheid en rust.

Meer weten over uitvaartmogelijkheden in de regio?

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Salland vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van uitvaarten, begrafenissen en crematies in Salland en omstreken. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook als u niet in de regio woont of niet verzekerd bent bij Yarden zijn we er voor u.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Uitvaartmogelijkheden

Persoonlijke en professionele uitvaartzorg

Een uitvaart is een persoonlijke, unieke gebeurtenis die moet passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom verzorgen onze uitvaartverzorgers de uitvaart helemaal volgens uw wensen. Of u nu kiest voor een opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, begraven of cremeren, een sobere of uitbundige uitvaart. Daarnaast geven we u advies over algemene zaken rondom de uitvaart en specifieke gebruiken of bijzondere uitvaartmogelijkheden in westelijk Overijssel.

Een goed afscheid

Een goed afscheid helpt je verder. Het is de eerste stap naar verliesverwerking en markeert het begin van een leven zonder degene die u zo dierbaar was. Yarden Uitvaartzorg Salland helpt u er graag bij. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart.

Opbaren in een uitvaartcentrum

De uitvaartverzorgers van Yarden Uitvaartzorg Salland nemen u graag alle zorg rondom de opbaring uit handen. Zo kunnen we de overledene opbaren in een uitvaartcentrum. Als u wilt in een 24-uurskamer, zodat u op elk gewenst moment bij uw dierbare kunt zijn. U kunt opbaarkamers vaak naar eigen smaak inrichten met foto’s, schilderijen of andere persoonlijke zaken. Zo sluit de de sfeer volledig aan bij uw wensen.

Hulp bij thuisopbaring

Een thuisopbaring is altijd toegestaan. U kunt hier een aparte kamer voor kiezen of we kunnen bijvoorbeeld met kamerschermen een mooie afgeschermde ruimte creëren. De uitvaartverzorger van Yarden Uitvaartzorg Salland neemt u alle zorgen uit handel en regelt de materialen om de opbaring mogelijk te maken. Uw uitvaartverzorger komt elke dag bij u langs om de overledene te verzorgen en alles te controleren. Natuurlijk kunt u met al uw vragen bij hem of haar terecht.

Stap voor stap uw uitvaart samenstellen

Wat moet er allemaal gebeuren bij een overlijden en hoe regelt u een crematie of begrafenis? Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u hier niet alleen voor staat.

Wat kunt u bij overlijden van een naaste direct regelen

BEKIJK DE CHECKLIST

Uw uitvaartwensen vastleggen

Welke wensen heeft u voor uw eigen uitvaart? Als u er niet meer bent, is het voor uw nabestaanden fijn dat zij weten wat uw laatste of uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Van welke artiest u graag muziek wilt laten horen. Of u wilt dat uw nabestaanden sushi, een bitterbal of een plakje cake geserveerd krijgen.

MEER INFORMATIE